agenda
  • 07/07/15
Musical groep 8
  • 08/07/15
Schoolschoonmaak
18:30-20:30
  • 10/07/15
Laatste schooldag. 's Middags vrijwelkom

Schoolvoetbaltoernooi

4 mei 2015

Maandag 4 mei hebben 4 groepen van onze school meegedaan met het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. We hadden 2 meiden- en 2 jongensteams die hun uiterste best deden om goed over te spelen, goed aan te vallen en te verdedigen en te scoren. Het was lekker weer en aan de toeschouwers en de spelers heeft het zeker niet gelegen dat we niet verder kwamen dan de poulewedstrijden. Voor inzet, sportiviteit en doorzettingsvermogen heeft de Groen zeker de eerste plaats verdiend!

Alle ouders, kinderen, leerkrachten en coachende ouders, bedankt voor jullie enthousiasme. Volgend jaar zeker weer!

groep 5-6

meiden groep 6-7

jongens groep 6-7-8

meiden groep 8

Koningspelen op de Groen

24 april 2015

Groep 1 t/m 6 hebben vandaag feest gevierd op school. Iedereen was prachtig rood, wit, blauw, oranje  ( inclusief de leerkrachten en de hulpouders!) Op de site kunt u foto’s bekijken van deze feestelijke dag! We hebben met elkaar genoten en verheugen ons nu op 3 vrije dagen. Allemaal een fijne Koningsdag en tot volgende week!

Ouders bedankt voor jullie hulp!

Scala Sportdag groep 7 en 8

24 april 2015

Wat was het een feest bij het Sportpark. Eerst dansen met elkaar, en daarna sporten in het zonnetje. Er is sportief gespeeld, veel gewonnen en minstens even belangrijk, ook veel gelachen!

acro 2

Opening van het project `Mees en Juf in de ruimte`

 

 

Hartelijk welkom op de website van de Groen van Prinstererschool.

Op deze site vindt u niet alleen allerlei belangrijke informatie over onze school, maar ook het laatste nieuws en leuke foto’s van onze groepen.
Wij wensen u veel plezier met het bekijken van de website en hopen dat u op deze manier weet wat er speelt op onze school en dat u op de hoogte bent van zaken die wij als school van belang vinden.
Een goed contact met ouders vinden wij erg belangrijk. Wilt u uw kind(eren) op onze school aanmelden of heeft u nog ergens vragen over, dan kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.
Voor vragen en opmerkingen bent u altijd van harte welkom!

Team van de Groen van Prinstererschool
T: 0172-474131
E: gvprinsterer@scopescholen.nl

 

 

Groen van Prinsterer
J. Nieuwenhuijzenstraat 26
2405 VG Alphen a/d Rijn
T 0172 - 474 131SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders