agenda
 • ma, 23 10 2017

  MR vergadering

 • do, 26 10 2017

  Schoolfotograaf

 • ma, 06 11 2017

  Studiedag gr 1 t/m 4

 • do, 09 11 2017

  Nationaal schoolontbijt
groep 1/2

Welkom in groep 1/2!

Weer leuke nieuwtjes en foto’s uit groep 1/2. Deze ochtend mochten de kinderen speelgoed meenemen. Wat hebben zij leuk gespeeld. De juf had ook speelgoed meegenomen: de BeeBot. Dit bijtje leert kinderen programmeren en de woorden van het nieuwe thema. In het filmpje zie je hoe de BeeBot werkt.

IMG_1917.TRIM

Ook hebben de kinderen vandaag buiten allerlei spelletjes gedaan. Wie kan de pittenzakken in de emmer gooien? Lukt het je om de blokken om te schoppen? Wie is het snelste aan de overkant met de hoepel?

 

En dan kwam ook nog de kinderraad vandaag vertellen in de klas. De kinderraad bestaat uit zes kinderen van de bovenbouw. Deze raad komt een aantal keer in een schooljaar bij elkaar. Er wordt dan over het wel en wee van de school gesproken. “Hoe was het afgelopen feest of viering, hoe kan de school er nog gezelliger uitzien? Wat kan nog beter? Dat was natuurlijk reuze interessant.

____________________________________________________________________________________

6 oktober 2017… Wat een leuke ochtend! De kinderen hebben gelezen met de bovenbouw kinderen en ze hebben gespeeld met de wind!

_________________________________________________________________

De kinderen hebben al veel geleerd. We zijn op dit moment bezig met het thema vakantie en de letter /s/.

In de pauze spelen we soms ook klassikale spelletjes. Vorige week moesten de kinderen proberen de bal precies op de cirkel te gooien. Hoe houd je dan een bal vast? Dit ging al erg goed!

Vandaag gingen de kinderen op knijpers jacht. Ze zochten de juiste knijpers en plaatsten de knijpers bij het juiste getal op het blad. Wat hadden ze een plezier!

 

 

Groen van Prinsterer
J. Nieuwenhuijzenstraat 26
2405 VG Alphen a/d Rijn
T 0172 - 474 131SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders