agenda
 • 21/02/18

  Juffendag

 • 02/03/18

  Voorjaarsvakantie 26 feb. t/m 2 maart

 • 07/03/18

  Studieochtend onderbouw

 • 08/03/18

  SR vergadering

 • 12/03/18

  Start project
groep 7/8

November
We hebben weer een leuke en leerzame techniek ochtend gehad.
De kinderen konden kiezen uit verschillende opdrachten. Er zijn huisjes gebouwd van ijsstokjes en er zijn gipsen figuren gemaakt. Wat was daar veel geduld voor nodig!
Ook is er gewerkt met morse code, door een schakelkring met verlichting te maken, of gekleurde vlaggen te tekenen en daarmee boodschappen door te seinen naar elkaar.
Hieronder ziet u een aantal foto’s van de techniekles

Oktober

In groep 7/8 is de afgelopen weken hard gewerkt aan tekeningen over vrede in het kader van de ‘Peace Poster Contest’ waar zij aan meededen. Dit is een internationale tekenwedstrijd over vrede.

Er zijn vier tekeningen door de jury als winnaars van de groep gekozen. De tekeningen van Mika, Per, Jayden en Elia zijn vanaf 13 oktober te bewonderen in het Da Vinci gebouw in Kerk en Zanen. Gefeliciteerd mannen! Op 27 oktober om 16.00 uur is de prijsuitreiking.

September

We zijn alweer een aantal weken op school en hebben een fijne start gehad in groep 7/8.

In deze groep zitten 21 kinderen. Juf Christa staat 5 dagen voor de klas.

In de eerste weken hebben we hard gewerkt, maar ook gesproken over de manier waarop we voor een fijne werk- en omgangssfeer in de klas kunnen zorgen. Ook proberen we regelmatig een of meerdere zogenaamde ‘energizers’ te doen. Bij deze energizers leren kinderen op een speelse wijze goed met elkaar samen te werken.  En natuurlijk zorgen ze ook voor veel plezier!

 

 

 

 

Groen van Prinsterer
J. Nieuwenhuijzenstraat 26
2405 VG Alphen a/d Rijn
T 0172 - 474 131SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders