agenda

Niets van 26/07/21 tot 16/08/21.
contact met ouders

Wij vinden het belangrijk dat school en gezin elkaar op de hoogte houden van relevante zaken. U kunt dat als ouders van uw kant doen door op school te komen en/of ons telefonisch op de hoogte te stellen van zaken die voor ons van belang zijn om te weten. Is uw kind ziek, voelt het zich niet lekker of is er thuis iets voorgevallen dat hem of haar van streek heeft gemaakt, laat u het ons vooral weten. Wij kunnen daar dan rekening mee houden. Ook als u vragen heeft over allerlei uiteenlopende zaken, aarzel dan niet, klop bij ons aan. Vaak voorkomt dit misverstanden en verwarring. De deur staat altijd voor u open.

Om ouders goed te informeren organiseert de school een informatieavond, een voortgangsgesprek in  november en rapportbesprekingen.
Voor een rapportavond kunt u komen kijken naar het werk van uw kind, dat dan op de tafel in de groep klaarligt. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u die stellen aan de leerkracht die hierbij aanwezig is.

Ouders van kleuters mogen om 8.20 mee naar binnen en kunnen dan de eerste tien minuten samen met hun kind het begin van de ochtend op school mee beleven. Daarna kunnen ze kort afscheid nemen van hun kind. Wij beginnen graag op tijd!
Eens in de twee weken verschijnt op donderdag de nieuwsbrief, “Het Groentje”,met het laatste nieuws en foto’s van allerlei gebeurtenissen. De nieuwsbrief ontvangt u per mail, maar u kunt deze ook altijd terugvinden linksonder op de website, onder het kopje: nieuwsbrief.

Mocht er nieuws zijn dat van toepassing is op één groep zal de leerkracht u een mail sturen. U kunt hier geen reply op geven.

 

Groen van Prinsterer
J. Nieuwenhuijzenstraat 26
2405 VG Alphen a/d Rijn
T 0172 - 474 131SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders