Skip to main content

Aanmelden

Het starten op de basisschool is een belangrijke mijlpaal in het leven van je kind. Vaak zijn ze er zelf ook al mee bezig, ze vinden het leuk maar ook een beetje spannend. En dat is logisch, want het is een flinke verandering. Het is verstandig om op tijd op zoek te gaan naar een passende basisschool voor je zoon of dochter, zo rond de derde verjaardag. Neem rustig de tijd diverse scholen te vergelijken en ga zeker ook een kijkje nemen.

Sfeer proeven

Bij ons op school ben je zeker welkom om rond te kijken en te praten met de directie en leraren. Natuurlijk mag je kind ook mee komen. Na het aanmelden mag je kleuter een paar keer komen oefenen. Zo leert onze toekomstige leerling hoe het eraan toegaat in de klas en raakt je kind gewend aan de leerkracht en klasgenootjes.

Wennen

Na de feestelijke vierde verjaardag is het zover: je kind mag starten bij ons op school. Samen met jullie als ouders zorgen wij ervoor je zoon of dochter in een veilige omgeving terecht komt met volop aandacht en plezier. Ook komt er, als je dat leuk vindt, iemand van de oudercommissie langs met een attentie en om te bespreken wat er allemaal speelt bij ons op school. Welkom op de Groen van Prinsterer!

Kennis maken?

Mail de directie voor een rondleiding! gvprinsterer@scopescholen.nl

Is je kind ouder dan vier jaar? Dan beslissen we pas over toelating na contact met de vorige school. Met elkaar bekijken we dan of wij de passende school zijn voor je kind en of wij aan de ontwikkelingsbehoefte kunnen voldoen. Het advies en onderwijskundig rapport bepalen in welke groep een kind wordt geplaatst.